Evenementen waardemeter

Speciaal voor u als organisator hebben wij de evenementenwaardemeter ontwikkeld. Met deze waardemeter kunnen wij zorgen dat u de juiste dekking krijgt voor uw evenement, terwijl u hier niet teveel voor betaalt. Tevens zorgen wij voor een unieke dekking, zoals ongevallen bij sport en het opzichtrisico ten aanzien van opstallen en inhoud op uw aansprakelijkheidsdekking tijdens dance evenementen en festivals. Voor bijzondere evenementen -in vorm en omvang- kunnen wij uiteraard maatwerk leveren. Hierbij kunt u denken aan grote festivals en motorsport evenementen.

Direct regelen

Wij zorgen voor een aansluitende evenementenverzekering op uw evenement of festival. Omnido Evenementenverzekeringen is dé Specialist voor het verzekeren van evenementen en festivals.

Privacy

U verstrekt aan ons persoonsgegevens die door ons worden gebruikt voor het verwerken van uw verzoek om offertes, informatie en financiële producten. Deze persoonsgegevens gebruiken wij om contact met u te kunnen opnemen naar aanleiding van de een offerteaanvraag, een afgegeven offerte, alsook voor het tot stand brengen van de verzekering en voor de door ons verleende diensten. Wij gaan steeds zorgvuldig om met de door u geleverde gegevens. Wij verzoeken de partijen waar wij uw gegevens eventueel mee delen hetzelfde. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze Privacy verklaring.

 

Selecteer hieronder een Waardemeter die het beste bij uw evenement past:

Cultureel

Culturele en culinaire evenementen zijn vaak gratis toegankelijk of laagdrempelig, al dan niet multicultureel.

Direct regelen

Zakelijk

Van kleine contactdagen tot nationale beurzen en van (mini-) seminar tot internationaal congres.

Direct regelen

Festival

Onder festivals verstaan wij publieke, al dan niet betaalde, (buiten)evenementen op voornamelijk één locatie.

Direct regelen

Sport

Alle (bedrijfs-)evenementen die een sportief karakter of onderdeel bevatten kunnen onder de rubriek sportevenementen vallen.

Direct regelen

Dance

Dit betreffen binnenevenementen in bestaande (horeca-) locaties. Een Dance evenenement buiten zal snel onder Festival vallen.

Direct regelen

Algemeen

Onder algemeen vallen alle evenementen die niet onder de eerder genoemden kunnen worden geschaard.

Direct regelen